„A mosollyal kárpótolni lehet. A mosollyal életet lehet adni. És van mosoly, melyért meghal az ember.” /Saint-Exupery/

Cosmopolitan-47

Cosmopolitan-47

Üzletsirató

2011. szeptember 06. - Venlo

 

Az elegánsan kialakított, haute-couture termékeket forgalmazó Andrássy úti üzletben soha nem vásároltam, és nagy a valószínűsége, hogy ízlésbeli különbségek, no meg legfőként anyagi lehetőségek okán nem is lennék e márka fogyasztója.

 

Viszont a szomszédságában lakó pesti polgárként a Roberto Cavalli üzlet igényes ízléssel kialakított, szép divatholmikat kínáló és hetente megújulú kirakatában jövet-menet mindig gyönyörködtem. Erről „árulkodik” az a sok fotó  is, melyet az üzlet megnyitása óta a női szemeket vonzó ruhadarabokról folyamatosan készítettem.

 

És ma, hazafelé jövet, mit kellett látnom? A környék világszínvonalú kialakítású és kínálatú exkluzív üzletének kirakatán ott a felirat:

 

 

 

Sajnálom, hogy Andy Vajna, a divatmárkát franchise rendszerben nálunk forgalmazó hollywoodi producer végül is így döntött.

 

 

Fővárosunk ezáltal egy üde színfolttal, egy szép látványossággal szegényebb lesz.

 

 

 

 

…két napja még ez volt a kirakatban látható…

 

Good bye Cavalli !

…mondja ezt egy minden szépet szerető pesti polgár…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cosmopolitan47.blog.hu/api/trackback/id/tr233206931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása