„A mosollyal kárpótolni lehet. A mosollyal életet lehet adni. És van mosoly, melyért meghal az ember.” /Saint-Exupery/

Cosmopolitan-47

Cosmopolitan-47

Mikronéziai - Palau

Utazás

2011. augusztus 26. - Venlo

 

 

A fülöp-szigeteki Manilából másfél órányi repülőút út a szigetcsoport fővárosában, Melekeok-ban landol a turista. A városka inkább hasonlít egy zegzugos trópusi falura, mint egy európai értelemben vett fővárosra.


Az apró korallzátonyokat meglepően dús trópusi növényzet borítja, s mivel e szigetek igen sűrűn helyezkednek el egymás mellett, a táj megkapóan vadregényes, a piciny tengeröblök karéjaiban fantasztikus szépségű homokos strandok követik egymást.

A palaui szállodák minden luxusigényt kielégítenek, s mivel többségük néhány tucatnál nem üzemeltet több szobát, megőrzik családias hangulatukat.


A búvárkodás pénzes szerelmesei gyönyörködhetnek a varázslatos víz alatti élővilágban. Egy-egy „merülési csomagot” ezer dollár körüli összegért kínálnak, s ez az ár a merüléseken kívül tartalmazza a szállást, a felszerelés bérleti díját és a tanfolyami programokat is.


Mindezek után íme a hely, ahová e forró napokban jó lenne egy kis kiruccanás, mely HD minőségben nézhető:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://cosmopolitan47.blog.hu/api/trackback/id/tr963181222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása